tag:blogger.com,1999:blog-5681699075111587754.post4632508936068779475..comments2023-09-28T10:38:32.794+03:00Comments on Кулинарно приключение: Постно прясно зеле по рецепта на мама / Bulgarian meatless cabbage stewLetyhttp://www.blogger.com/profile/12313122569597081379noreply@blogger.comBlogger51125tag:blogger.com,1999:blog-5681699075111587754.post-25011946490848169802017-01-08T14:18:01.697+02:002017-01-08T14:18:01.697+02:00Николай, много Ви благодаря за доверието! Радвам с...Николай, много Ви благодаря за доверието! Радвам се, че рецептата се е харесала и Ви пожелавам още много вкусни моменти :-)Letyhttps://www.blogger.com/profile/12313122569597081379noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5681699075111587754.post-53886822614029228002016-11-27T13:58:10.878+02:002016-11-27T13:58:10.878+02:00Рецептата е супер, щом се получи при начинчещ готв...Рецептата е супер, щом се получи при начинчещ готвач като мен.Няма нужда от извинения.Lety получаваш поздравления.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/02283937267081762018noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5681699075111587754.post-81275184671509199022016-11-16T15:51:57.597+02:002016-11-16T15:51:57.597+02:00Извинете, анонимен,
но отказвам да се определям ка...Извинете, анонимен,<br />но отказвам да се определям като маймуна по вашите стандарти, само защото зелето ми харесва с лук. <br />Ако сте забелязали, не съм претендирала, че рецептата е "класика", а само че е семейна, а вие си я гответе както щете. <br />Познавам и други хора, които обичат зелето без лук и уважавам техния вкус и мнение, но хейтене не понасям!<br />Останете със здраве!Letyhttps://www.blogger.com/profile/12313122569597081379noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5681699075111587754.post-2971566619767718932016-10-30T12:21:12.281+02:002016-10-30T12:21:12.281+02:00Никога лук в прясно зеле.Просто става друго.Но въп...Никога лук в прясно зеле.Просто става друго.Но въпрос на вкус казала маймуната и продължила да яде сапун. Класиката е без лук.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5681699075111587754.post-36105739319930662302016-01-06T12:04:11.589+02:002016-01-06T12:04:11.589+02:00Интересен вариант споменавате. Комбинацията на зел...Интересен вариант споменавате. Комбинацията на зеле с риба тон е необичайна за българския вкус, но бих пробвала от любопитство, ако ми го поднесат, обичам кулинарните приключения :-)Letyhttps://www.blogger.com/profile/12313122569597081379noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5681699075111587754.post-14664299646065015362016-01-04T09:34:04.816+02:002016-01-04T09:34:04.816+02:00V edno raisko kat4e na zemjta go pravjt sas riba t...V edno raisko kat4e na zemjta go pravjt sas riba ton file i koito i da e Balgarin da go e vkusil iska pak da povtori<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08475968212065844249noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5681699075111587754.post-75318635392680062014-05-30T18:28:21.618+03:002014-05-30T18:28:21.618+03:00Честно казано, не знам. На мен ми е вкусно с лук и...Честно казано, не знам. На мен ми е вкусно с лук и на прясното зеле винаги слагам. Letyhttps://www.blogger.com/profile/12313122569597081379noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5681699075111587754.post-20851911882224750472014-05-29T15:06:12.363+03:002014-05-29T15:06:12.363+03:00Някой има ли представа защо в повечето кухни не сл...Някой има ли представа защо в повечето кухни не слагат лук?!Horahttps://www.blogger.com/profile/18371225245479008200noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5681699075111587754.post-81466387343826770652014-03-10T22:32:31.692+02:002014-03-10T22:32:31.692+02:00специално за Холандия - пробвайте с така нареченот...специално за Холандия - пробвайте с така нареченото spitskool - зеле, което по форма е малко заострено, предлага се в почти всички магазинин наред с останалите видове зеле - то е по-крехко и с него става екстра (препоръка от личен опит).Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5681699075111587754.post-67391463878696349632014-03-03T23:31:59.952+02:002014-03-03T23:31:59.952+02:00 Радвам се, че ястието ви е допаднало! Благодаря в... Радвам се, че ястието ви е допаднало! Благодаря ви, че сте се доверили на рецептата! Да ви е сладко!Letyhttps://www.blogger.com/profile/12313122569597081379noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5681699075111587754.post-11667105277595215292014-03-03T11:59:19.566+02:002014-03-03T11:59:19.566+02:00чудна рецепта,благодарячудна рецепта,благодаряAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/13870485033669518970noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5681699075111587754.post-9478039905086565532014-02-03T19:42:05.680+02:002014-02-03T19:42:05.680+02:00Много се радвам, че рецептата ви е харесала! Благо...Много се радвам, че рецептата ви е харесала! Благодаря за доверието и за хубавия коментар!<br />Сърдечен поздрав!Letyhttps://www.blogger.com/profile/12313122569597081379noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5681699075111587754.post-72053275279962097922014-01-29T16:24:52.718+02:002014-01-29T16:24:52.718+02:00Благодаря за хубавата рецепта!От малък обичам готв...Благодаря за хубавата рецепта!От малък обичам готвено прясно зеле и се радвам, че вече мога да си правя и сам! :)Kvebenhttps://www.blogger.com/profile/01579685952998347975noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5681699075111587754.post-59244209239034296072013-11-08T20:00:17.401+02:002013-11-08T20:00:17.401+02:00Да ви е сладко! Радвам се, че рецептата се е харес...Да ви е сладко! Радвам се, че рецептата се е харесала! <br />Поздрави и наистина се надявам - до нови срещи в кухнята! <br />Letyhttps://www.blogger.com/profile/12313122569597081379noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5681699075111587754.post-49917846251594039602013-11-07T19:19:57.733+02:002013-11-07T19:19:57.733+02:00Имах една зелка и тъкмо се чудех как да я приготвя...Имах една зелка и тъкмо се чудех как да я приготвя. Изпробвах тази вечер рецептата и стана много вкусно! Само си позволих да променя това, че мазнината я сложих накрая, след като изгасих котлона, сложих лют червен пипер, линомонов сок, без домати, нарязах накрая магданоз и стана чудно лека и свежа гозба за вечеря. Благодарности и до нови срещи в кухнята! :-)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5681699075111587754.post-78684146624113995752013-11-05T15:12:43.318+02:002013-11-05T15:12:43.318+02:00Много се радвам, че рецептата ви е допаднала! Благ...Много се радвам, че рецептата ви е допаднала! Благодаря за доверието!<br />Сърдечен поздрав!Letyhttps://www.blogger.com/profile/12313122569597081379noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5681699075111587754.post-16506718352499328702013-11-05T08:51:32.864+02:002013-11-05T08:51:32.864+02:00И на нас с мъжа ми много ни хареса!И на нас с мъжа ми много ни хареса!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5681699075111587754.post-44877714326658279032013-10-24T11:03:42.132+03:002013-10-24T11:03:42.132+03:00Децата са ми в чужбина и готвят с такова твърдо зе...Децата са ми в чужбина и готвят с такова твърдо зеле, но предварително слагат зелката във фризера за няколко дни и след това на ивици или пресни сърми-стават страхотни гозби,пробвала съм-няма грешка.<br /><br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5681699075111587754.post-3891507291699899322013-10-11T13:53:33.329+03:002013-10-11T13:53:33.329+03:00Радвам се, че ястието ви е харесало! Няма по-удов...Радвам се, че ястието ви е харесало! Няма по-удовлетворяващо нещо във връзка с блога, от новината, че някой е приготвил рецепта и е доволен от резултата. Благодаря ви!Letyhttps://www.blogger.com/profile/12313122569597081379noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5681699075111587754.post-33980033406328313272013-10-06T16:58:53.090+03:002013-10-06T16:58:53.090+03:00Страхотна рецепта ,за втори път я приготвям .Благо...Страхотна рецепта ,за втори път я приготвям .Благодаря за хубавото ястие!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5681699075111587754.post-37732373987368165182013-09-26T22:28:08.044+03:002013-09-26T22:28:08.044+03:00Искрено се радвам, да ви е сладко на всички вкъщи!...Искрено се радвам, да ви е сладко на всички вкъщи! <br />Благодаря от сърце за доверието!<br />Letyhttps://www.blogger.com/profile/12313122569597081379noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5681699075111587754.post-46818795810339961802013-09-14T16:33:49.629+03:002013-09-14T16:33:49.629+03:00Здравей, Лети и аз изпробвах рецептата, точно какт...Здравей, Лети и аз изпробвах рецептата, точно както сте я написала, наистина се получи много вкусно и всички вкъщи много го харесаха! Много благодаря за рецептата :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5681699075111587754.post-56674895229279811732013-01-17T17:19:05.897+02:002013-01-17T17:19:05.897+02:00Много се радвам, че рецептата Ви е допаднала!
Благ...Много се радвам, че рецептата Ви е допаднала!<br />Благодаря за доверието и хубавите думи!<br />Сърдечен поздрав!Letyhttps://www.blogger.com/profile/12313122569597081379noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5681699075111587754.post-15996779814785071832013-01-14T16:58:47.195+02:002013-01-14T16:58:47.195+02:00Браво! Мнооого вкусно! Благодяря. Браво! Мнооого вкусно! Благодяря. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5681699075111587754.post-69716323393567412512013-01-14T11:16:53.492+02:002013-01-14T11:16:53.492+02:00Здравейте! Много ви благодаря, че сте се доверили ...Здравейте! Много ви благодаря, че сте се доверили на рецептата!<br />Съгласна съм, че неуспеха идва от вида на зелето. Понякога и в България внасят зеле от ужасно твърд сорт, който трудно увира. При положение, че в Холандия не намирате подходящо зеле за ястието, може би трябва да пробвате след термичната обработка на котлона, както е описано в рецептата, да го запечете после на фурна, така има Letyhttps://www.blogger.com/profile/12313122569597081379noreply@blogger.com